19.7 C
İstanbul
21/09/2024
Dünyadan

NYCO havacılık yağlarına Embraer onayı

NYCO, havacılık ve uzay yağları yelpazesinin Embraer’in E-Jets, E-Jets E2 ve ERJ145 ticari platformlarında kullanım için onaylandığını duyurdu.

Havacılık, savunma ve sanayi alanında yüksek performanslı yağlayıcı ve sentetik ester baz yağ üretiminde uzmanlaşan Fransız şirketi NYCO; dünyanın dört bir yanındaki silahlı kuvvetler, havayolları, OEM’ler ve MRO’lar ile aero-türev gaz türbinleri kullanıcılarına en zorlu sivil ve askeri şartnamelere göre onaylanmış kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyor.

NYCO; ticari, askeri, idari ve tarım uçakları üreten Brezilya menşeli çok uluslu havacılık ve uzay şirketi Embraer S.A.’dan onay almanın mutluluğunu yaşıyor.  1969 yılında San Paulo’da kurulan Embrear S.A. Boeing ve Airbus’tan sonra üçüncü büyük sivil uçak üreticisi olma özelliğini taşıyor.

NYCO ve Embraer, şirketin San Paulo’daki tesisinde yüksek performanslı ve uygun fiyatlı yağlayıcı alternatifi sunmak için yıllardır süregelen bir iş birliği içinde.  Bu yeni onaylarla birlikte, Embraer ekibinin aylarca süren mühendislik çalışması da olumlu sonuçlanmış oldu.

NYCO Programlar Direktörü Paul Gallais: “Embraer’in dünya çapındaki operatörlerinin NYCO’yu tüm yağlayıcıları için doğrudan tek durak tedarik noktası olarak kullanmalarından memnunuz.  İş birliğimiz kapsamında yeni nesil katkı maddelerinden yapılan nitelikli ürünlerden biri, önümüzdeki yıllarda tekerlek yataklarında aşınma ve korozyon sorunlarını azaltacak yeni tekerlek yatağı gresimiz NYCO GREASE GN 3058.”

Benzer Haberler

LIQUI MOLY iki yeni e-mobilite ürününü piyasaya sürüyor

Lubricant World

Petronas Pist Laboratuvarı yarış dünyasına katkı sağlıyor

Lubricant World

Neftçiler Günü’nde TANAP yönetimine büyük ödül

Lubricant World