21.4 C
İstanbul
20/09/2024
Dünyadan

CONDAT 170. Yaşını Gururla Kutluyor

1854 yılında Paris – Lyon – Marsilya Demiryolu Şirketi’nin gres talebini karşılamak üzere François Condat tarafından Fransa’nın Lyon şehrinde kurulan CONDAT, hızla büyüyerek endüstriyel yağlarda uzmanlaşan uluslararası bir şirket haline geldi. 2024 yılında 170. yaşını kutlayan şirket; tecrübesi ve bilgi birikimiyle madeni yağ, gres ve yüzey aktif maddelerin formülasyonunda fark yaratıyor.

2024 yılı itibariyle kuruluşunun 170. Yılını kutlayan CONDAT’tan yapılan açıklamada; “Çalışanlarımız, ortaklarımız ve müşterilerimizle ilişkimizin kalitesine öncelik vererek, insanı ticaretimizin merkezine yerleştirerek, bugünü iyi yaşamamızı sağlayan değerler sağlıyoruz. Bu değerlerimizle geleceği öngörüyor, her eylemimizi doğaya saygılı ve etik çözümlere yönlendiriyoruz. Onlarca yıldır, uzmanlığımızı sağlamlaştırırken; değişen koşullara uyum sağlama ve kendimizi yeniden keşfetme yeteneğimizi gösterdik. Şirketimizin değeri; teknik ve toplumsal zorluklara yanıt vermemizi, yenilik yapmamızı ve sürdürülebilir bir çeşitlendirme stratejisi izlememizi sağladı” denildi.

  1. yıla umutla ilerlediğini kaydeden şirket açıklamasında “Ekiplerimizin, sorumlu performansa ulaşmanıza ve sizin için önemli olan zorluklara ve hedeflere ulaşmanıza destek olmak için her zamankinden daha fazla seferber olduğundan emin olabilirsiniz. Bu fırsatı kullanarak çalışanlarımıza her gün gösterdikleri bağlılık ve uyum için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

170 Yıllık Tecrübe

Merkez ofisi ile Ar-Ge ve pazarlama departmanları tarihsel olarak Fransa’nın Lyon bölgesinde yer alan CONDAT Grup; Kuzey Amerika (Michigan, ABD), Güney Amerika (Sao Paolo, Brezilya), Asya (Şangay, Çin) ve Avrupa (Birleşik Krallık, Almanya, İspanya) konumlanan yatırımları sayesinde müşterilerine kolayca erişebiliyor. Satış ağını lojistik koşullara ve uluslararası ticaret dinamiklerine göre tasarlayan şirket 1980’lerden bu yana tüm sanayileşmiş ülkelerde gelişimini sürdürürken günümüzde cirosunun %70’ini ihracattan elde ediyor.

2000’li yıllardan beri kimyevi maddeler alanındaki tecrübesini girişimci ruhuyla birleştirerek sağlık ve güzellik alanına da yatırım yapan CONDAT, endüstriyel yağlardaki uzmanlığını ve pazar hâkimiyetini her geçen gün daha da derinleştiriyor. Şirketin endüstriyel yağlar alanında, farklı segmentlerde sunduğu geniş ürün yelpazesi, birçok farklı sektörün gereksinimini karşılamaya yeten yapısıyla piyasanın en büyükleri arasında yer alıyor.

Sürdürülebilir kalkınma perspektifi ile yarının çözümlerini üreten CONDAT’ın çevreci uygulamaları ve ekolojik tasarımlı inovatif ürünleri uluslararası bağımsız kuruluşlarca da tescil ediliyor. 2023’te Ecovadis tarafından platin madalya ile ödüllendirilen CONDAT, ekolojik tasarımlı ürünleri için geliştirdiği öz puanlama sistemi Lubriscore ve yangına dayanıklı çevreci hidrolik sıvıları D46 ve D68 ile sektöre öncülük ediyor.

Benzer Haberler

TotalEnergies: Motor Yağı Değişimi Güvenli Sürüş ve Tasarruf Sağlar

Lubricant World

Petronas gelişmiş elektrikli araç sıvıları ürün gamını piyasaya sürdü

Lubricant World

“Michael 50” sergisi Ferrari Müzesi’nde ziyarete açıldı

Lubricant World