15.4 C
İstanbul
16/10/2024
Ürün İnceleme

Partikül filtreli araçlara ultra koruma ve performans

Ağır hizmet ticari araçların her türlü koşul altında yüksek performans gösterebilmesi ve uzun motor ömrüne sahip olması için özel yağlara ihtiyaç vardır. Speedol de bu amaçla Ultra LA K4 motor yağı formülasyonunu geliştirdi. Ultra LA K4, aşınmayı, istenmeyen birikim ve emisyonları kontrol etmeye yardımcı olan yüksek performanslı, partikül filtreli (DPF) araçlar için uygun sentetik karışımlı ağır hizmet dizel motor yağıdır.

Speedol’ün geliştirdiği Ultra LA K4, karayolu filoları, inşaat, tarım ve toplu taşıma araçlarında, dizel kamyon ve kamyonetlerde olmak üzere geniş kullanım alanı sağlıyor. Zararlı egzoz gazı emisyonlarını azaltan özelliği sayesinde çevre dostu bir ürün olmasının yanı sıra, dizel partikül filtreleri içinde partikül birikiminin azalmasına yardımcı oluyor. Benzinli araçlarda katalitik konvertörlerdeki yıpranmanın azaltılmasına katkı sağlıyor. Kurum parçacıklarını dağıtarak büyük kurum tortularının oluşmasını ve motora zarar vermesini önlüyor, motoru devamlı temiz tutuyor. Yağlama işlemi mükemmel olduğundan, üstün sürtünme özellikleriyle yakıt ekonomisi sağlıyor. Özel baz yağlı formülasyonu sayesinde yağ eksiltmesi minimal düzeyde gerçekleşirken, antioksidan özelliği sayesinde de yağın yaşlanmasını yavaşlatıyor ve yağ servis ömrünü uzatıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra, düşük sıcaklıkta çok iyi pompalanabilirlik özelliği sayesinde ilk çalışma kolaylığı sağlayarak motor ömrünü de uzatıyor.

 

Ürün, ACEA E9-16, API CK-4, CJ-4, CI-4, DAIMLER MB 228.31, MTU TYPE 2.1, VOLVO VDS-4.5, MACK EO-S-4.5, RENAULT TRUCKS RLD-4, CUMMINS CES 20086, CATERPILLAR ECF-3, DEUTZ DQC III-10LA, DETROIT DIESEL DFS 93K222 şartnamelerini de karşılıyor.

 

 Özellikleri

  • Düşük egzoz emisyonu
  • Düşük kül içeriği
  • Düşük kükürt ve fosfor içeriği
  • Üstün dispersan özelliği
  • Yakıt ekonomisi
  • Yüksek ısı ve oksidasyon kararlılığı
  • Düşük sıcaklıkta yüksek pompalanabilirlik özelliği

Benzer Haberler

CONDAT’tan Endüstriyel Yağlarda Ekolojik Tasarımlı Ürünler

Lubricant World

Deniz Yağlarında Üstün Kalite ve Performans: AKSOIL

Lubricant World

Yerli İHA’ya Yerli Motor Yağı

Lubricant World