19.7 C
İstanbul
21/09/2024
Dünyadan

Yeni Chicago laboratuvarı ile Total Lubmarine’in teknik hizmet ağı genişliyor

Total Lubmarine, ABD’nin Chicago şehrinde açılan yeni Diagomar Plus Laboratuvarı ile teknik destek hizmetlerinin küresel erişimini genişletti. 

Yeni laboratuvar ile birlikte deniz yağları konusunda uzman olan şirketin şu anda dünya çapında sahip olduğu merkez sayısını 5’e yükseldi. Bu 5 merkez Chicago, Ertvelde (Belçika), Singapur, Şangay ve Panama’da yer alıyor.

Total Lubmarine Servis Ürün Müdürü Olivier Suming, “Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz, teknik uzmanlığa ve desteğe önem veriyor ve özel ekiplerimize yalnızca optimum maliyet kontrolü için motor yağlama önerileri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ekipman analizi ve incelemesi sayesinde operasyonel verimliliğin ve güvenliğin sağlanmasına, gemi makinelerinin duruş süresinin kısaltılmasına yardımcı oluyoruz. Bu nedenle, Chicago’daki yeni Diagomar Plus Laboratuvarımızın açılmasıyla bu teknik desteği daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz,” diyor.

 width=

Yeni laboratuvar, Kuzey Amerika’daki Total Lubmarine müşterilerinin deniz motorlarının ve yardımcı makinelerin performansını ve durumunu izlemek için hızlı ve doğru yağ analiz hizmetlerine erişmesini ve hasar gerçekleşmeden önüne geçmesini sağlıyor.

Yeni Chicago Laboratuvarında sunulan hizmetler arasında motor yağı, motor dışı yağlar, drenaj yağı, termal yağ, şaft kovanı yağı ve EAL (Çevresel Olarak Kabul Edilebilir Yağlar) için standart analizler yapılabiliyor.

Total Lubmarine’in laboratuvar ağı ile sunduğu teknik hizmetler, uzman yağlayıcı bilgisi ve uzman görüşü, gemi operatörlerinin ve mürettebatının gemilerine özel en iyi eylem planlarına karar vermelerini sağlıyor. Total’in özel deniz yağları uzmanları, ihtiyaç duyulduğunda yardım ve destek sağlayarak ve tavsiyelerde bulunarak müşterilerini her zaman desteklemeye devam ediyor.

Benzer Haberler

Petronas gelişmiş elektrikli araç sıvıları ürün gamını piyasaya sürdü

Lubricant World

NYCO havacılık yağlarına Embraer onayı

Lubricant World

Shell plastik atıklardan kimyasal hammadde üretimine başladı

Lubricant World