14.9 C
İstanbul
23/10/2024
Türkiye'den

Madeni yağ sektörü Galataport’ta buluştu

Madeni Yağ Dünyası’nın ev sahipliği yaptığı “Madeni Yağ ve Antifriz Katkıları Semineri”, ADCO Genel Müdürü Selçuk Akat’ın moderatörlüğünde 6 Temmuz’da Galataport Novotel’de düzenlendi. ADCO’nun ticari partnerlerinden SBZ Corporation ve Tecnofluid’ün ürünlerini tanıttığı seminer sektör temsilcilerinden büyük ilgi gördü.

Sektörde faaliyet gösteren 14 firmadan 40’a yakın temsilcinin katıldığı seminer, ADCO Genel Müdürü Selçuk Akat’ın sunumuyla başladı. ADCO’nun faaliyetlerinden bahseden Akat, madeni yağ sektörünün üretim ve ihracat hacmindeki artışa vurgu yaptı. Sektörün, Türkiye’nin katma değerli ürün ihracatına sağladığı desteğe dikkat çeken Akat, katılımcı firmalara yeni iş birlikleri geliştirme ve Ar-Ge yatırımlarını sürdürme tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra SBZ Corporation’un Madeni Yağ Direktörü Johan Himpe şirketlerini tanıtan bir sunum yaptı. SBZ Corporation Ürün Müdürü Stuart Taylor ise firmalarının ürün yelpazesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantıya Edinburg’tan bağlanan Ürün Müdürü Benjamin Hunter ise katılımcıların teknik sorularını yanıtladı.

Seminer öğle yemeğinin ardından Tecnofluid Genel Müdürü Roberto Ghini’nin sunumuyla devam etti. Antifriz teknolojisinin geçmişi, bugünü ve geleceğine ilişkin kapsamlı bilgiler aktaran Ghini, bu alandaki son gelişmelere dikkat çekti. Hibrit, elektrikli ve yakıt hücreli araçlarla ilgili trendleri anlatan Ghini, antifrizlerde hazır paket katkı kullanımının önemini vurguladı.

Benzer Haberler

Mobil 1 Center’larda Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü Devam Ediyor

Lubricant World

SAHA EXPO 2024’te Oyun Değiştiren Savunma ve Havacılık Teknolojilerine Dokunmaya Hazır Olun

Lubricant World

M Oil ve Valvoline İş Birliğinde Yeni Dönem: M Oil, Valvoline Lisansı ile İzmir Fabrikasında Üretime Başladı

Lubricant World