17.7 C
İstanbul
21/09/2024
Türkiye'den

Stellantis Global’de Yeni Görevlendirmeler

Otomotiv ve mobilite dünyasının en büyük grupları arasında yer alan, geleceğin teknolojilerini adapte etme konusunda kusursuz bir rol üstlenen Stellantis’in global yapılanmasında Türk yöneticilerin sayısı artmaya devam ediyor.

Peugeot Türkiye Genel Müdürü olarak 2017 yılından bu yana görev yapan İbrahim Anaç, Stellantis’in dünya çapındaki 6 büyük bölgesinden bir tanesi olan, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA Chief Operating Officer) Samir Cherfan’a bağlı olarak Stellantis Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Anaç, yeni görevi dahilinde 65 ülkeden sorumlu olacak.

Öte yandan Stellantis’in “İnsan Kaynakları Yetenek Yönetimi” de yine bir Türk’e emanet edildi. Stellantis Türkiye’nin CCO’su Ayça Furth, mevcut görevlerine ek olarak, insan kaynakları yetenek yönetimi stratejilerini de geliştirecek.

 width=

Grup çatısı altındaki sorumluluk alanı genişletilen Ayça Furth geleceğin mobilitesini şekillendirirken, her anlamda çeşitlilik ve müşteri odaklılık kavramını süreçlerin merkezinde konumlandırdıklarını vurgulayarak “Yeteneğin konumlanması, yeniden tanımlanması ve merkezinde insan olan iş yapış disiplininin, bir değişim perspektifi olarak süreçlerimize entegrasyonu önceliğimiz. MEA Bölgesi ise iş yapış çeşitliliği ve barındırdığı farklı kültürel yapılar itibariyle, bir anlamda, grubun çok sesliliğinin temsilcisi. Bu çok sesliliği yapılandırılmış bir strateji çerçevesinde, yeni iş yapış şekil ve yaklaşımlarıyla şekillendirme yaklaşımı bana bu yeni sorumlulukta oldukça heyecan veriyor” dedi. 

Benzer Haberler

Airbus piyasa ortamına göre üretim rakamlarını güncelledi

Lubricant World

2019 yılında yürürlüğe girecek bazı düzenlemeler ve özellik arz eden konular

Mehmet Erkan

Yakıt İstasyonunda Sürdürülebilir Yaşam