17.7 C
İstanbul
21/09/2024
Türkiye'den

NextGen E-Mobility + Charge Zirvesi İçin Geri Sayım Başladı!

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, 31 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı, elektrikli araçlar, enerji, bilgi teknolojileri ve şarj altyapısının sektör liderlerini, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle bir araya getirecek.

Yerli ve yabancı elektrikli araç üreticileri, tedarikçileri ve şarj markalarını buluşturacak etkinliğe 200’den fazla firma ve 30 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Mobilitenin geleceği, sürdürülebilirlik ve teknoloji konularında güncel gelişmelerin öne çıkacağı fuarda; küçük ve orta işletmelerden büyük uluslararası şirketlere birçok katılımcı yer alacak.

Katılımcılara özel olarak tasarlanmış bir network oluşturma ortamı, sektörel konularda bilgilendirici seminerler ve sergi alanlarıyla fuar, katılımcılara eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Fuar boyunca elektrikli araç sektörünün önde gelen oyuncuları, tesis işletmecileri ve elektrikli araç altyapı planlama ve yatırım uzmanları bir araya gelerek elektrikli araç şarj teknolojisindeki en son gelişmeleri paylaşacak. Fuarda gerçekleştirilecek ikili iş görüşmeleri, sektörün tüm paydaşlarına ticari ağlarını geliştirme fırsatı sunacak.

NextGen E-Mobility + Charge Zirvesi’nde; imalatçılar, teknoloji şirketleri, operatörler, kamu idarecileri, start-up şirketleri iş toplantıları gerçekleştirerek yeni iş birliklerine imza atacak. Zirvede gerçekleşecek 20’den fazla oturumda ise enerji sektöründe lider ve uzman 150’den fazla konuşmacı sunum yapacak. Etkinlikte, elektrikli araç şarj teknolojileri için finans, altyapı, işlerlik ve yatırım getirisi konuları ele alınacak.

Etkinlik, sadece bugünün değil, geleceğin mobilitesini güvenli, akıllı, sürdürülebilir ve otonom bir şekilde geliştirmeye odaklanarak emisyon azaltımı hedeflerine cevaplar sunmayı amaçlıyor. Bu özel platform, elektrikli araç sektörünün en güncel ve etkili çözümlerini buluşturarak sektördeki dönüşümü yönlendirecek bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Ücretsiz Ziyaretçi Biletinizi Hemen Alın!

Benzer Haberler

Alpet, Atak Madeni Yağlar ve ECOGAZ, Zeren Group Çatısı Altında

Lubricant World

Türkiye’nin Düşük Karbon Kahramanları Belli Oldu

Lubricant World

Rüzgar türbinlerinin kalbine %75 daha kısa zamanda müdahale ediliyor

Lubricant World