9.4 C
İstanbul
10/04/2026
Türkiye'den

GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş.’de Yeni Genel Müdür Mahmut Çil

OYAK bünyesinde yer alan ve akaryakıt ve madeni yağlar sektöründe faaliyet gösteren GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş.’nin yeni genel müdürü Mahmut Çil oldu.

1 Kasım 2023’te göreve başlayan Mahmut Çil, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Executive MBA bölümünde tamamlayan Çil, akaryakıt sektörüne 2005 yılında BP Petrolleri A.Ş.’de Saha Müdürü olarak adım attı. Daha sonra sırasıyla Marmara Yatırım Proje Müdürlüğü ve Türkiye İstasyonlar Yatırım Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Kasım 2018’de Petrol Ofisi Türkiye Yatırım Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Çil, Ocak 2023 tarihinden bu yana Tüm Yatırım ve Satış operasyonlarından sorumluydu. 1980 doğumlu Mahmut Çil evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazar

Benzer Haberler

İKMİB, 2025 Yılında En Çok İhracat Yapanları Ödüllendirdi

Lubricant World

Adil Pelister: “İhracatçılarımız AB Pazarında Geleceği ve Pazar Payını Korumak için SKDM Sürecine Bir An Önce Dahil Olmalı”

Lubricant World

SÜT-D: “Herkesin Daha Güvenli Suya Eriştiği, Cinsiyet Eşitliğinin Sağlandığı Yaşam İçin Harekete Geçelim”

Lubricant World