21.4 C
İstanbul
20/09/2024
Dünyadan

LIQUI MOLY’den 8 Milyon Euro’luk Yatırım

LIQUI MOLY, katkı maddelerini geliştirip ürettiği Almanya’nın Ulm kentinde 8 milyon Euro’luk yeni bir yatırım yaptı. Ofis alanları ve dozaj sistemlerinin bulunduğu binanın açılışı Genel Müdürler Günter Hiermaier ve Dr. Uli Weller tarafından gerçekleştirildi. Yapılan 8 milyon Euro’luk yatırım kapsamında katkı üretim tesisi, üç yeni dağıtım sistemi, konveyör sistemi ve paketleme robotlarına bütçe ayrıldı. Makine kurulumlarının önümüzdeki yıl tamamlanıp devreye alınması planlanırken tesisin üretim kapasitesinin haftada 346.000 kutudan 481.000 kutuya çıkması bekleniyor.

Tüm çalışanlarına, üretim binasının inşası sırasında kendilerine destek oldukları için teşekkür eden LIQUI MOLY Genel Müdürü Günter Hiermaier, “33 yıl önce çalışmaya başladığım küçük katkı maddesi dükkânı sadece 30 çalışanlı bir işletmeydi,  2022’de ise 800 milyon Euro ciro elden eden bir şirkete dönüştü” dedi. Ortak satış hedefi 1 milyar Euro olan şirketin şu anda dünya çapında 1093 çalışanı bulunuyor.

 

LIQUI MOLY Hakkında
1957 yılında Almanya’nın Ulm kentinde kurulan LIQUI MOLY; sentetik yağlar, motor yağları, katkı maddeleri alanında uzmanlaşarak faaliyetlerini sürdürmektedir. 1978’de hızlı ve sürekli büyümeye bağlı artan alan ihtiyacı üzerine şirketin merkezi Ulm’un kuzeyine taşınmıştır. LIQUI MOLY ürünleri bugün 120 ülkede satılmaktadır.

Detaylı bilgi için: www.liquimolyturkey.com/

Benzer Haberler

ADIPEC 2020 sanal ortamda gerçekleştirilecek

Lubricant World

Fremantle Highway Yangınında Olağan Şüpheli Elektrikli Araçlar Olmayabilir

Lubricant World

Klüber, Sürdürülebilirlik Hedeflerine İş Ortaklarını Dâhil Etti

Lubricant World