21.4 C
İstanbul
20/09/2024
Dünyadan

ExxonMobil Basestocks, Yeni Terminaliyle İngiltere’deki Faaliyetlerini Genişletiyor

ExxonMobil Basestocks, İngiltere’nin Dagenham kentinde açılışını gerçekleştirdiği yeni terminal ile ülke genelindeki müşterilerine sunduğu hizmeti geliştiriyor. Birleşik Krallık’taki formülatörler ExxonMobil’in Grup I, Grup II ve Grup II+ ürünlerine artık daha kolay erişebilecek.

ExxonMobil Basestocks, Birleşik Krallık’ın Dagenham kentinde yeni bir tedarik terminali açarak Grup I, Grup II ve Grup II+ ürünlerine yönelik müşteri talebini daha iyi karşılamak amacıyla hizmetlerini genişletiyor.
ExxonMobil, Stolthaven Dagenham Ltd. ile imzaladığı uzun vadeli stratejik depolama tankı kiralama anlaşmasıyla artık, Avrupa’da küresel ölçekte Grup II/II+ ürünleri üreten ilk rafineri olan Hollanda-Rotterdam rafinerisi dahil olmak üzere, dünya çapındaki güçlü üretim tesisi ağından baz yağ ithal edip depolayabiliyor.

ExxonMobil Basestocks EAME Satış Müdürü ve yeni terminalin Proje Müdürü Nick Harris, “Rotterdam rafinerimizle birlikte yeni Dagenham dağıtım merkezi, müşterilerimizin İngiltere’deki yağ üretim ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılayacak,” dedi. “Tesis, ithal moleküller için daha doğrudan bir tedarik zinciri, daha kısa teslim süresi ve daha hızlı gümrük işlemleri sağlayacak ve sonuç olarak formülatörler için tüm ithalat sürecindeki karmaşıklığı azaltacak,” diye ekledi.

Londra’nın sadece 24 kllometre dışında bulunan Dagenham terminali, ExxonMobil Basestocks’un Birleşik Krallık’a hizmet veren yeni dağıtım merkezi haline geldi. Bu tesis ile birlikte şirketin Avrupa’daki dağıtım noktası sayısı sekize ve Birleşik Krallık’taki dağıtım noktası sayısı ise ikiye çıkıyor.

Harris, “Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerinin ötesine geçmek, ticari faaliyetlerini artırmak için ihtiyaç duydukları rahatlığı sağlamak amacıyla tedarik terminali ağımızı genişletmeye devam ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

Rolls-Royce’un yeni CEO’su Tufan Erginbilgiç

Lubricant World

Mobil 1 ve Porsche’nin 25 yıllık iş birliği 2026’ya kadar uzatıldı

Lubricant World

Madeni Yağın Uzmanı Motul, Deniz Tutkunları ile CNR Avrasya Boat Show’da buluşuyor

Lubricant World