21.4 C
İstanbul
12/10/2024
Dünyadan

Paris Otomotiv Haftası bu yıl festival gibi geçecek

Otomotiv sektörü, Automechanika Frankfurt’un hemen ardından Paris Otomotiv Haftası’nda buluşuyor. 14-20 Ekim tarihleri ​​arasında Paris’te gerçekleşecek dev etkinlik 90. yılına yakışan bir festival havasında geçecek. Elektrikli araçlar ve şarj istasyonları gibi otomotiv sektöründeki son yeniliklerin tanıtılacağı etkinlikte; klasik arabalar, motor sporları gibi pek çok heyecan verici sergi alanı yer alacak.

Altı salonda ve açık alanda ziyaretçilerini ağırlayacak olan Paris Otomotiv Haftası (Paris Motor Show -Mondial de l’Auto) etkinliğinin 90. yıl dönümü olan bu yıl, otomobil tutkunları için otomotiv tarihinin anılacağı, bugünün araçlarının inceleneceği ve geleceğin yeniliklerinin keşfedileceği bir kutlama yılı olacak.

Endüstri profesyonelleri ve halk için kapsamlı bir programın hazırlandığı etkinlik bir hafta boyunca özel sergiler, deneyim alanları, konferanslar ve gece konserleriyle dolu olacak.

Filmlerden ve dizilerden 25 ikonik aracın sergileneceği “Movie Cars Central ile Pop Kültürü” ve otomotiv alanındaki önemli yeniliklerin kutlanacağı “İlerlemeyi durduramayız!” etkinlikleri en önemli toplanma alanlarından olacak.

Paris Otomotiv Haftası’nda ziyaretçilerin rezervasyonla yeni ürünleri test edebileceği bir deneyim alanı da bulunacak.

“Otomotiv endüstrisi için gelecek ne getirecek?” sorusunun sorulduğu bir dizi konferans düzenlenecek. Elektrikli araçlar ve sürdürülebilirlik, yapay zeka, teknoloji ve kullanıcı deneyimi gibi konular ele alınacak.

Gece geç saatlerde Radio FG ev sahipliğinde DJ’lerin müzik ziyafeti vereceği ve ikramların servis edileceği partiler gerçekleştirilecek.

Benzer Haberler

BRB’den Kilitli Diferansiyellere Özel Dişli Yağı Katkısı: Petrolad® 133LS

Lubricant World

Azelis, yağlayıcı katkı maddeleri pazarında SI Group ile ortaklığını genişletiyor

Lubricant World

5. Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı ADEX Bugün Başlıyor

Lubricant World