14.3 C
İstanbul
17/10/2024
Türkiye'den

Madeni yağ pazar lideri bu yıl da Shell oldu

Bağımsız araştırma şirketi Kline & Company tarafından her yıl hazırlanan Global Madeni Yağlar raporuna göre, Shell Madeni Yağlar 12. kez üst üste küresel madeni yağlar pazar lideri oldu. Petrol Sanayi Derneği (PETDER) tarafından yayınlanan 2018 Madeni Yağlar Satış Verileri’ne göre ise Shell & Turcas Türkiye’nin lider madeni yağ tedarikçisi oldu.

"

Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, dünya çapında ve Türkiye pazarında üst üste 12 yıldır lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti ve “Pazar liderliğimizi, inovasyon gücümüz sayesinde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sürdürüyoruz. Hedefimiz, müşterilerimize yüksek performans alacakları ürünler sunarak liderliğimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek. Başarımızda emeği olan çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Shell & Turcas, Derince’de sahip olduğu madeni yağ ve gres üretim tesisinden öncelikle yakın pazarlara ve daha sonra satış ağı içerisinde kalan diğer ülkelere olmak üzere, toplam 61 ülkeye ihracat yapıyor.

Benzer Haberler

SAHA EXPO 2024’te Oyun Değiştiren Savunma ve Havacılık Teknolojilerine Dokunmaya Hazır Olun

Lubricant World

M Oil ve Valvoline İş Birliğinde Yeni Dönem: M Oil, Valvoline Lisansı ile İzmir Fabrikasında Üretime Başladı

Lubricant World

TotalEnergies, İstanbul’da Yeni Nesil Üç İstasyonun Açılışını Gerçekleştirdi

Lubricant World