17.7 C
İstanbul
21/09/2024
Dünyadan

ADIPEC 2020 sanal ortamda gerçekleştirilecek

Abu Dabi Uluslararası Petrol Fuarı ve Konferansı’nın (ADIPEC) düzenleyicisi olan dmg events ve etkinliğin stratejik ortağı ve ev sahibi Abu Dabi Milli Petrol Şirketi (ADNOC), ADIPEC Stratejik ve Teknik Konferansı’nın 9-12 Kasım 2020 tarihleri arasında sanal ortamda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Abu Dabi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan yönerge ile etkinliklerin Covid-19 kısıtlamaları doğrultusunda düzenlenmeyeceği açıklanmıştı. Bu nedenle, bir sonraki tam kapsamlı ve fiziki fuar ve konferans etkinliği 8-11 Kasım 2021 yılında gerçekleştirilecek. Çevrimiçi etkinlik düzenleme kararı, ADIPEC Stratejik ve Teknik Konferansı’nın geleceğin petrol ve gaz dünyasının çerçevesini çizecek ve sektörün geleceğini şekillendirmek üzere küresel kuruluşları bir araya getirecek düşünce liderliğine zemin oluşturmaya devam edecek.

ADIPEC Yönetim Kurulu Başkanı Omar Suwaina Al Suwaidi, “Küresel Covid-19 krizine rağmen, ADIPEC Stratejik ve Teknik Konferansı’nı bu yıl sanal ortamda gerçekleştirerek petrol ve gaz endüstrisinden liderlerin fikirlerini paylaşmalarını ve başlıca endüstri trendlerini, sorunları ve fırsatları gibi konularda bir araya gelmelerini sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz.

“Tüm ADIPEC katılımcılarının sağlığı ve refahı bizim en büyük önceliğimizdir ve tüm ziyaretçileri ADIPEC 2021 tam kapsamlı fiziki fuar ve konferansa davet ediyoruz. Geleceğe baktığımızda, küresel enerji dünyasında yeni akıllı büyüme fırsatlarını belirlemeye devam ederken, işbirliği, teknoloji ve inovasyonun kaldıraç görevi göreceğini görüyoruz,” diyor.

ADIPEC, küresel enerji piyasaları, jeopolitik ve teknolojinin geleceğini değerlendirmek üzere dünya enerji liderlerini bir araya getiren, her yıl düzenlenen küresel sektörel etkinliktir. 35 yılı aşkın bir süredir gerçekleştirilen ADIPEC, kıdemli akademisyenler, teknoloji inovatörleri ve finans liderleri dahil, devlet ve sektör liderliği düzeyindeki en kilit isimleri bir araya getirerek Abu Dabi’nin küresel enerji merkezi konumunu güçlendirmektedir.

dmg events Küresel Enerji Başkanı Christopher Hudson, “ADIPEC’in küresel petrol gaz ortamının merkezinde kalmasını sağlama, başlıca sorunları ele alarak çözüm önerilerini bir araya getiren ve sektörü şekillendiren yenilikçi fikirler ve stratejileri destekleyen iletişim, işbirliği ve bağlantıları öne çıkarma konusundaki önemli konumunu korumaya kararlıyız.

“Bu yıl yoğunlaştırılmış ve kısaltılmış sanal konferans programı ile gerçekleştirilecek olan ADIPEC’te, sektörün bu yıl elde edilen yeni kazanımları tartışmasını, paylaşmasını ve geleceğe taşımasını sağlamak amacıyla, geçtiğimiz 4-5 aylık süre içinde katbekat gelişen son teknoloji kullanılacaktır,” diyor.

Benzer Haberler

Nynas yeniden yapılanma sürecini başarıyla tamamladı

Lubricant World

Selim Sanver: “Doğru Zamanda Doğru Yerde Olduğumuza İnanıyoruz”

Lubricant World

NYCO’ya Ecovadis’ten Gümüş Derece

Lubricant World