19.7 C
İstanbul
21/09/2024
Dünyadan

Air Nostrum, karma filosu için NYCO türbin yağını seçti

NYCO, merkezi İspanya’da bulunan ve Iberia Regional ticari ismiyle Iberia’nın franchise sahibi olarak faaliyet gösteren lider bölgesel havayolu şirketi Air Nostrum Engineering & Maintenance SLU’nun, TURBONYCOIL® 600 motor yağı ile karma filosunu işletmeye devam etmek için NYCO ile stratejik ortaklığını genişlettiğini duyurdu.

Air Nostrum LAM S.A., CRJ100, CRJ200, CRJ900, CRJ1000 ve ATR72’lerden oluşan 43 uçaklık bölgesel filosu için 2017’den beri TURBONYCOIL® 600 kullanıyor. Air Nostrum Mühendislik ve Bakımdan Sorumlu Müdür Fermin Tirado, “TURBONYCOIL 600’ü filomuzda birkaç yıldır çok iyi bir operasyonel deneyimle kullanıyoruz. Bu ürün, zorlu operasyonlarımız için olağanüstü yağ performansı sunuyor. NYCO ekibi bu zorlu dönemde çok destekleyici ve anlayışlıydı,” dedi.

NYCO Havacılık Satış ve Pazarlama Müdürü Pedro Dasi, “Havacılık endüstrisi için bu istisnai zamanda, sahada kanıtlanmış türbin motor yağımız TURBONYCOIL® 600 ile Air Nostrum’a desteğimizi yenilemekten gerçekten mutluyuz. Lider ve sektörde tanınan bölgesel havayollarından biri olan Air Nostrum’a, ürünlerimize ve çalışanlarımıza duydukları güven ve itimat için çok teşekkür ediyoruz,” dedi.

Benzer Haberler

Rymax Madeni Yağları 2020’de 13 yeni ülkeye genişledi

Lubricant World

Alfa Romeo Sauber F1 Takımı’nın yeni pilotu Kimi Raikkönen

Lubricant World

AMINOL dizel lokomotifler için 4 LL yağ üretecek

Lubricant World