16.4 C
İstanbul
16/10/2024
Dünyadan

Otomotiv sektörünün görkemli buluşması: Paris Otomotiv Haftası 2022

Otomotiv endüstrisinin amiral gemisi kabul edilen iki etkinlik Paris Motor Show ve EQUIP AUTO Show, ilk kez Paris Otomotiv Haftası’nda bir araya geldi. Otomotiv sektörünün en önemli B2C buluşmasının yaşandığı görkemli etkinlik ziyaretçi rekoru kırdı.

Tarihi zorluklarla karşı karşıya kalan otomotiv sektörü, herkesin erişebileceği sürdürülebilir mobilite yatırımlarıyla geleceğe her zamankinden daha olumlu bakıyor. Dünya otomotiv sektörünün en büyük dört oyuncusundan biri olan Fransa’da düzenlenen Paris Otomotiv Haftası, Paris Otomobil Fuarı (Paris Motor Show) ile 17-23 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Porte de Versailles’de kapılarını açtı.

18-22 Ekim tarihleri ​​arasında düzenlenen EQUIP AUTO ise otomobille ilgili servis ve satış sonrası hizmet sağlayıcılarını buluşturdu. Sadece Paris Motor Show’a eşzamanlı erişimi olan profesyonellerin katıldığı B2B etkinlik, 78.280 sektör temsilcisi ve %45’i ilk kez katılan bine yakın şirket ve marka tarafından ziyaret edildi. Büyük rağbet gören ve çok sayıda yeni iş birliğine sahne olan etkinlik sıcak bir atmosferde geçti.

İlham verici konuşmaların ve test sürüşü gibi ilgi çekici etkinliklerin düzenlendiği Paris Otomotiv Haftası; dünyanın her yerinden ziyaretçilere ve medyaya otomotiv endüstrisinin gelecek vizyonunu sergileyen etkileyici bir vitrin oldu.

Benzer Haberler

BRB’den Kilitli Diferansiyellere Özel Dişli Yağı Katkısı: Petrolad® 133LS

Lubricant World

Paris Otomotiv Haftası bu yıl festival gibi geçecek

Lubricant World

Azelis, yağlayıcı katkı maddeleri pazarında SI Group ile ortaklığını genişletiyor

Lubricant World