19 C
İstanbul
23/10/2024
Türkiye'den

Petroyağ’ın Performansı 3. Kez Tescillendi

Yüksek tedarik gücü, hızı ve sektörel tecrübesiyle tekstilden gıdaya, demir – çelikten kozmetiğe uzanan geniş bir yelpazede endüstriyel yağ üreten Petroyağ, elde ettiği başarılara bir yenisini ekledi.

Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen ve Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren tüm sanayi kuruluşlarını kapsayan, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme” ödül töreninde “Sektörel Performans Ödülü”ne layık görülen şirket, bu ödülü 3 kez üst üste almanın gururunu yaşıyor.

19 Aralık 2022 Pazartesi günü gerçekleşen ödül törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KBB Başkanı Tahir Büyükakın, TOBB Uyum YK Başkanı Cemil Çiçek, KSO YK Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve KSO Meclis Başkanı H. Tahsin Tuğrul ile siyaset, sivil toplum ve iş dünyasından temsilciler katıldı.

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan Petroyağ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Soysal “Bu ödülü ürün kalitemizin ve paydaşlarımıza sağladığımız faydanın tescili olarak görüyor, özveriyle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2023’te de başarımızı ve ülkemize sağladığımız katkıyı daha yukarı taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Benzer Haberler

Mobil 1 Center’larda Ücretsiz 10 Nokta Kontrolü Devam Ediyor

Lubricant World

SAHA EXPO 2024’te Oyun Değiştiren Savunma ve Havacılık Teknolojilerine Dokunmaya Hazır Olun

Lubricant World

M Oil ve Valvoline İş Birliğinde Yeni Dönem: M Oil, Valvoline Lisansı ile İzmir Fabrikasında Üretime Başladı

Lubricant World