19.7 C
İstanbul
21/09/2024
Türkiye'den

Petrol Ofisi Maxima, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın İsim Sponsoru Oldu

Petrol Ofisi Grubu, farklı branşlarda Türk sporunu desteklemeye devam ediyor. Şirket, Maxima markasıyla Türkiye’nin en önemli otomobil sporları organizasyonu Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru oldu. 14 – 16 Nisan tarihinde Bodrum Rallisi ile başlayan şampiyona, “Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası” adıyla sporseverlere heyecan yaşatacak.

“Bugünden Yarına Hazır” vizyonuyla Türk sporunu desteklemeyi sürdüren Petrol Ofisi Grubu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile üç yıllık bir anlaşmaya imza atarak, Maxima binek araç motor yağları markası ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru oldu. Bu iş birliği ile Maxima, Petrol Ofisi’nin otomotiv sektörüne olan katkısını yüksek teknolojili ürünler sunmanın ötesine taşıyarak Türkiye’deki otomobil sporlarının gelişimine de katkıda bulunacak.

14 – 16 Nisan tarihinde Bodrum Rallisi ile başlayan Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası; Muğla, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, İstanbul, Aydın ve 100. Yıl Rallisi’nin yapılacağı yeni bir ilde düzenlenecek toplam yedi yarıştan oluşacak.

İsim sponsorluğu ile ilgili değerlendirmede bulunan Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu şöyle dedi: “Ülkemizin sosyo-ekonomik kalkınmasında spor kritik bir rol oynuyor. Biz de madeni yağlar sektöründeki liderliğimizi 13. yıla taşıdığımız bu dönemde, yarınlarımız için yaptığımız sosyal yatırımlarımıza ruhunda dayanıklılık, dinamizm ve performans olan ralli sporunu da dâhil ederek Maxima markamız ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu vesileyle Türkiye’de motor sporlarına büyük katkı sağlayan TOSFED’e, TOSFED’in kıymetli başkanı Eren Üçlertoprağı ve yönetim ekibine de kalpten teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Petrol Ofisi Grup CMO’su Sinan Seha Türkseven ise konuyla ilgili olarak “Bugünden Yarına Hazır vizyonumuzla Cumhuriyetimizin 100. yılında toplumsal kapsayıcılığı destekleyen sosyal yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sektöründe birçok ilke imza atan Maxima madeni yağları tüketicinin gözünde performans ve kaliteyi temsil ediyor. Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi POTEM’de geliştirdiğimiz Adaptech teknolojisi ile yenilediğimiz ve ralli ruhuyla mükemmel bir uyum sağlayan Maxima ile sporculara ve ralli severlere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın heyecan dolu anlarını izlemek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı da Petrol Ofisi Grubu’nun otomobil sporlarına destek vermesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Ülkemizin en köklü markalarından birisi olan ve geçmişten günümüze otomobil sporlarına büyük destek veren Petrol Ofisi’ni aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu uzun soluklu anlaşma hem federasyon yönetimimize hem de etkin bir pazarlama platformu olarak otomobil sporlarına ne kadar güven duyulduğunu gösteriyor. Petrol Ofisi Maxima’nın hem ismiyle hem de marka değeriyle Türkiye Ralli Şampiyonası’na güç katacağına ve bu iş birliğimizin önümüzdeki dönemde farklı projeler ile gelişeceğine inanıyoruz.” dedi.

 width=

CEO Mehmet Abbasoğlu, Bodrum Rallisi’nin Heyecanını Paylaştı

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı geçtiğimiz haftasonu Bodrum’da yapıldı. 14 – 16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Bodrum rallisi heyecanını paylaşan Petrol Ofisi Grup CEO’su Mehmet Abbasoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hafta sonu Petrol Ofisi Maxima Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaydık. Cuma gecesi yüzlerce ralli severin katılımıyla startı verilen şampiyonadaki 69 ekip tozu dumana katarak ilham verici bir adanmışlıkla yarıştı.

Azim, performans ve strateji dolu bu sporun Türkiye’deki en kapsayıcı organizasyonuna Maxima ile sponsor olmak bizim için büyük keyif. Ralli hem bölgesel ekonomiye hem de uluslararası spor turizmine yönelik büyük potansiyel vaat ediyor. Aynı zamanda Maxima motor yağlarımızın yetkinliklerinin Adaptech teknolojisi ile ortaya çıkmasına en uygun ortamı sağlıyor. 

Sponsorlar olarak önemli görevler düşüyor üzerimize. Mesele sadece maddi kaynak yaratmak değil. Hatta bu belki de işin en kolay kısmı. Bence önemli olan hakkını verebildiğimiz stratejik ortaklıklar kurabilmek. Biz de bu çerçevede TOSFED’in vizyonu ışığında Petrol Ofisi Grubu olarak orta uzun vadede bu ekosisteme sunabileceklerimizi planlıyoruz.

Yıl boyunca açılacak parkurları merakla bekliyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.”

Şampiyona Takvimi

14 – 16 Nisan’da Bodrum Rallisi ile başlayan Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası yıl içinde 6 heyecanlı yarışa daha sahne olacak. Şampiyonanın takvim şöyle:

  • 20 – 21 Mayıs, Yeşil Bursa Rallisi
  • 10 – 11 Haziran, Eskişehir Rallisi
  • 02 – 03 Eylül, Kocaeli Rallisi
  • 30 Eylül – 01 Ekim, İstanbul Rallisi
  • 28 – 29 Ekim, 100. Yıl Rallisi
  • 18 – 19 Kasım, Ege Rallisi

Benzer Haberler

Motobike Istanbul 2024 Kapılarını Açtı

Lubricant World

Sanayide doğalgaz kesintisi üretimi nasıl etkiliyor?

Lubricant World

Sözleşmelerde Türk parasına dönülmesi ve damga vergisi uygulaması

Mehmet Erkan