22.5 C
İstanbul
12/10/2024
Dünyadan

BRB’den Kilitli Diferansiyellere Özel Dişli Yağı Katkısı: Petrolad® 133LS

BRB Lube Oil Additives & Chemicals, kilitli diferansiyeller için geliştirdiği dişli yağı katkısı Petrolad® 133LS’yi küresel pazara sundu.

Eylül ayında Almanya’da düzenlenen Lubricant Expo fuarında Petrolad® marka ailesine yeni bir ürün eklendiğini duyuran BRB Lube Oil Additives & Chemicals şirketinin Başkan Vekili Roger Dohmen, “BRB Lube Oil Additives & Chemicals, müşterilerimizin daima inovasyonda ön saflarda yer almasını ve rekabette avantaja sahip olmasını destekliyor,” diyor. “Bu ürün ile dişli katkı maddesi ürün portföyümüzü genişletiyor, müşterilerimize daha geniş bir yelpazede yenilikçi çözümler sunarken potansiyel müşteriler için de yeni iş fırsatları yaratıyoruz,” diye ekliyor.

Kilitli diferansiyeller, 1930’larda bir aksın her iki tarafında farklı çekiş koşulları olduğunda tahrik dişlisinin kaymasını önlemek için geliştirildi. Kilitli diferansiyel katkısı, gürültü, titreşim ve sarsıntı etkilerini ortadan kaldırmak için diferansiyel içinde birbiriyle temas eden parçalar arasındaki sürtünmeyi kontrol ediyor.

Petrolad® 133LS, otomotiv dişli yağındaki ana katkı paketiyle uyumlu bir şekilde çalışmak üzere tasarlandı. Bu yeni güçlendirici katkı ile iyileştirilen yağlayıcı, kilitli diferansiyellerin sürtünme azaltma gibi aks performans gereksinimlerini karşılayabiliyor. Yeni ürün, düşük bir uygulama oranı ile kullanılıyor ve şirketin Petrolad® 33X dişli yağı katkı serisi ve diğer dişli yağı katkı paketleri ile büyük uyumluluk sağlıyor. Petrolad® 133LS, çeşitli mineral ve (yarı) sentetik formülasyonlar ile de kullanılabiliyor.

Benzer Haberler

Paris Otomotiv Haftası bu yıl festival gibi geçecek

Lubricant World

Azelis, yağlayıcı katkı maddeleri pazarında SI Group ile ortaklığını genişletiyor

Lubricant World

5. Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı ADEX Bugün Başlıyor

Lubricant World